OLOF K GUSTAFSSON VS. JOAKIM LUNDELL - DEBATT 18:E MAJ

  visningar 252,400

Reallokal

7 dagar sedan

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA SÅ ATT DU INTE MISSAR DEBATTEN!
Jag och Olof K Gustafsson pratar via zoom om den kommande debatten mellan honom och Joakim Lundell som kommer att hållas den 18e maj på min kanal. Olof hetsar och säger att Joakim inte ska banga och visar prints på att hans klockor tydligen ska vara fake. Jag pratar om vad jag tyckte om Clueenews videodebatt. Olof pratar om Anis Don Demina och mycket mer.
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM - @reallokal
FÖLJ OLOF PÅ TIKTOK - @olofgustafsson
OLOFS TWITTER - olof_gustafsson
OM DU LÄSER DETTA GLÖM INTE ATT PRENUMERERA SÅ ATT DU INTE MISSAR DEBATTEN!

Kommentarer
Amanda Karlsson
Amanda Karlsson 6 dagar sedan
Folk tål inte att det är du som dominerar trendig och youtube nu. Du gör framgång, dina tittare vet att du är äkta❤️🙏
Alex
Alex 2 dagar sedan
@Reallokal är man avundsjuk bara för man inte gillar det du gör?
Esportal Pl4y
Esportal Pl4y 3 dagar sedan
@Reallokal det går inte bra för hans video pågrund av att den är om dig. Vem bryr sig om en avdankad youtuber och en "one hit wonder" som inte ens blev något i slutändan lol.
Golare Golare
Golare Golare 4 dagar sedan
@Filip Norman det gjorde han visst "Säg inte t fkn Cluee" och Anjo svarade nejdå, du kan kolla Anjos video själv. Han lovade specifikt att inte säga till Cluee och när lokal konfrontera han om det försökte han ducka och säga "jag svär på mina barn att jag aldrig skickat CHATTEN", det där är en rutinerad lögnare, som ordtrixar så han inte ska bli avslöjad. Och sen sitter han och säger i videon "Hur kan du anklaga mig utan belägg?!" OCH SÅ ERKÄNNER HAN DIREKT EFTER ATT ANKLAGELSEN STÄMMER. Alltså, som sagt, Anjo är en rutinerad lögnare, vet inte hur gammal du är, men lita alddrig på en människa som försöker trixa med definitioner för att komma undan med uppenbara osanningar, det är extremt toxic.
Filip Norman
Filip Norman 4 dagar sedan
@Golare Golare Anjo lovade aldrig att inte säga nåt till cluee vilket inte borde ha behövts då varje fullt fungerande människa borde fatta att det är fejk anjo lovade att inte visa deras konversation!
Golare Golare
Golare Golare 4 dagar sedan
@Filip Norman Aa du fast hela hans video var ju en lögn visade det sig, hela grejen om att han lovade inte säga till Cluee och så va det ju han ändå, reddan där faller ju hela hans trovärdighet. "Jag gick ut med det här för att Lokal gick för långt annars hade jag inte sagt nåt"... Men Lokal blev ju lack på Cluee för att Cluee sagt att han ska gå ut med att bevis finns och kommer komma ut, så då betyder det att Anjo redan berättat för Cluee om hela grejen och redan tänkte gå ut med det. Hela hans video är baserad på en lögn. Man kan inte lita på Anjo, punkt.
opzz xsin
opzz xsin Timme sedan
El Silencio👑 That's it bro.
Reallokal
Reallokal Timme sedan
💯💯
Karma Logik
Karma Logik 6 timmar sedan
Lol vilka fan är dessa 2?
Kevin King
Kevin King 6 timmar sedan
Kompis vafan gör du med ditt hår? Katastrof
Niklas Fisarn
Niklas Fisarn 9 timmar sedan
Reallokal the real Two-faced
opzz xsin
opzz xsin Timme sedan
det sagt är det oerhört synd att någon som Olof kan få så pass mycket uppmärksamhet och folk som tittar på honom endast för att han inte har något filter, är rik och snackar
Max
Max 10 timmar sedan
Alltså vad fan är det här för skit? Vad ska dem debattera om? Vem som har mest pengar eller?
simon Andersson
simon Andersson 11 timmar sedan
tragiskt att de enda man behöver se på internet är vuxna människor som hetsar mot varandra på internet, inte konstigt att nya generationen är haters..
LOVBOB
LOVBOB 13 timmar sedan
Eee Olof är inte så smart
LOVBOB
LOVBOB 13 timmar sedan
13:50 o fram sänktes Olof i mina ögon
Lovisa Fallman
Lovisa Fallman 13 timmar sedan
Vad heter låten i introt?????? Har försökt leta i hundra år men hittar inte
Aron Karlsson
Aron Karlsson 14 timmar sedan
Vad heter låten?
Billis
Billis 17 timmar sedan
10:30 säger han som har max 480p kvalitet i denna videon.
AIK Såklart
AIK Såklart 17 timmar sedan
Man följer ju inte nån för att dem är rika utan för att man tycker de är sköna mannen
Axel Persson
Axel Persson 18 timmar sedan
Om manen har så mycket pengar kan jag få many
Linda H
Linda H 19 timmar sedan
Varför "lackar"du för att dom har ett samtal på en annan kanal än din? Du har väl inte rättigheterna till detta? Varför ifrågasätter du inte då Olof direkt också då? Som du har framför dig? Du är sur på Clue för att han pratade med Jocke och Olof. Men du frågade inte Olof varför han gick med på att göra detta på Clues kanal? Är någon av er medvetna om vad en "debatt" är och betyder? Härligt att som ung kunna känna sig ekonomiskt säker och slippa oroa sig för att klara av livet i allmänhet. Men att sitta som en bortskämd snorunge och prata som en gangster som inte kan föra sig i dom finare kretsarna kanskeborde vara något att försöka jobba lite på?. Respekt är inget man kan kräva det är något man förtjänar. Och även om man k$%$%r finare och dyrare h$%$r så betalar du för det. Så är du ändå en Torsk. Hur mycket du än ha betalat för det. Esco kanske inte behöver mer reklam för att dom redan är kända i hela världen. Men mr. Olof K Gustafsson behöver reklamenför det var inte en enda jädra personsom visste vem han var. Så detta är i allra högsta grad en pr resa. Sorgligt. Väldigt sorgligt. Du behöver inte tacka mig för att jag kollat för det har jag inte. Jag tycker inte detta är en nivå som är ovanför sandådan "gubben" örjar kanske kolla om kvaliten höjs på både nivån på samtalet eller språket. Att sitta och mäta vem som har störst pe%%s är fruktansvärt idiotiskt och inget man imponeras av. Ordförråd som en tredjeklassare. *suck*
Viggo Östberg
Viggo Östberg 21 timme sedan
Landa på jorden
Swedish Islam Converter
Swedish Islam Converter Dag sedan
Jag skall ge dig ett råd , sen om det når ut till dig eller inte är upp till dig då precis som du sa i din chatt med yasin i din video ” gud har gett oss egen vilja att göra gott och att följa honom ” gör då det goda och speciellt under ramadan månad som vi befinner oss i , jag kan inte följa dig när du tar del av folks lögner och även folks beteende som går emot islam och som inte behagar Allah vår skapare ! Om du är troende håll dig borta från människor som Allah avskyr om du är troende så glöm allt som Har med internet pengar att göra vad gör dem pengarna dig när du en dag går bort och vad du än gör med dem pengarna som är ifrån videos när en människa baktalar och hånar andra dem pengarna vad du än gör med dem så är det haram pengar oavsett om du skulle skänka varje öre ! radera allt med lättklädda kvinnor i dina videos radera allt med kränkande och baktalade videos i ditt liv vänd dig till din herre och tänk på din livsstil om du verkligen är troende! Jag vill bara nå ut till dig och varna dig snälla gör det goda ! Och tänk på att gud ser dig må gud vägleda dig välsigna dig och akta dig ifrån människor som är långt ifrån den rätta vägen och som är långt ifrån bra människor må gud underlätta för dig och välsigna dig amin
Giddi Bawz
Giddi Bawz Dag sedan
Kör din grej lokal! Det fungerar och folk snackar om dig. Controversy sells. Dina hatar jobbar för dig utan att dom vet det 😉💯🔥🤑.
Reallokal
Reallokal 22 timmar sedan
Yup dom brinner jag gör para 💯💯😂
sebansky1
sebansky1 Dag sedan
vad ska dom ens ha debatt om?
Zoid
Zoid Dag sedan
14:08: Har egentligen alltid vetat att Olof är ett troll, men jag tror han överspelade lite där, synd att kidsen inte vet hur man slår en snabb o smidig googling på vad Olof påstår, alltså att kossor har större påverkan än vad människor har gällande koldioxidutsläppen. Det räcker med att läsa på i 5 minuter på källor som faktiskt gjort forskning och kan redogöra på ett vetenskapligt sätt hur det faktiskt ser ut i världen. Att kossor står för mer koldioxidutsläpp än vad människan gör är det största skämtet jag hört på länge, och med det sagt är det oerhört synd att någon som Olof kan få så pass mycket uppmärksamhet och folk som tittar på honom endast för att han inte har något filter, är rik och snackar dåligt om allt och alla. Jag tror det är dags att gå vidare och strunta i vad en mytoman sitter och säger, istället för att ge han all uppmärksamhet som hans sorgliga ego skriker efter...
Pop Smoke
Pop Smoke Dag sedan
Thats it mannen
Ella Dahlgren
Ella Dahlgren Dag sedan
Gör en gör ett nytt konsept som borde kallas typ äter middag med...
Legolas Qvarström
Legolas Qvarström Dag sedan
Nu talar jag sanning du kommer falla så jävla lätt. ingen! Ingen kommer titta på dig jag tycket att du var en bra person men nu är du helt dum i huvudet. Den ända som kunde hjälpa dig var cluue och Anjo med din kontent men sen slänger du dom. Börjar inse du kommer inget vart!!! Utan dom!och dina låtar är piss ingen lyssnar knappt på dom. Så allt för mig!!
Nelson Marquez
Nelson Marquez Dag sedan
Benjamins for ever
alexhdravs
alexhdravs Dag sedan
Han lade på samtalet för han insåg att Olof inte har hjärnkapacitet för att föra en normal diskussion med relativa normala argument utan att använda sig avhärskartekniker och avbrytningar.
L N
L N Dag sedan
Jockiboi kommer inte våga ställa upp.
jonny ljungman
jonny ljungman Dag sedan
secycle.info/lift/video/iG6srrWcrpaZuXc&ab_channel=MarquesBrownlee kolla igenom den videon och fråga olof om det i videon den 18:e!!!
Tobias -TT
Tobias -TT Dag sedan
så uppenbart det är fejk du är fejk du har ju inte släppt nån ny video än ssäger allt. PS du rappar fan sämst landa nu
Julle_Gamer
Julle_Gamer Dag sedan
Min respekt för lokal 📉
Rick Sanchez
Rick Sanchez Dag sedan
Olof är en äkta O.G, Alltså Original Gaylord.
Samme god
Samme god Dag sedan
Lokal slickar ju sönder Olofs röv
Mihriam Qvarnström
Mihriam Qvarnström Dag sedan
HB
HB Dag sedan
Är det slut med din flickvän?
Gustav Bertilsson
Gustav Bertilsson Dag sedan
Folk som påstås vara rika visar att de är rika. Personer som är rika på "riktigt" visar inte det. Ta exempelvis Bill Gates, flexar inte ett skit, har "vanliga" kläder och inget sånt här som Olof eller Jockeboi.
Fred
Fred Dag sedan
Allvarligt, vad är det för fel på dig? Har du inte fått lära dig svenska i skolan? Det låter som du är svagbegåvad eller så gör du dig bara till för att vara cooll bland ghetto kidsen? Oavsett blir det bara pinsamt! Olof: Seriöst uppträdande av en VD i ett bolag som Escobar Inc... Vet styrelsen om vad han håller på med, risken är väl att hamna i onåd med ägarna är väl ganska stor om de tröttnr på Olofs side show, då kan det sluta illa!
Ja Qu
Ja Qu Dag sedan
hahaha vem och vem?
Cecilia Andersson
Cecilia Andersson Dag sedan
Vet inte vem den här snubben är, men han har noll koll på Svenska samhället. Totalt blåst....
ToyotaAvensis
ToyotaAvensis Dag sedan
VAAD ÄR DET för jävla debatt ni ska ha? Ni snackar nån jävla debatt men ALDRIG va den innebär...
Maximilliam Mus
Maximilliam Mus 2 dagar sedan
Dehär är absurt
Fredrik Bergholm
Fredrik Bergholm 2 dagar sedan
Orten har kommit till tuben
AbbePrankz
AbbePrankz 2 dagar sedan
Skillnaden mellan Joakim Lundell och Olof K Gustafsson är att Olof är en översittare. Joakim Lundell är väldigt tydlig med att han inte känner sig bättre än någon annan eftersom att han vet hur det är att vara på absolut botten. Joakim säger dock att han är stolt över sig själv för att han lyckades ta tag i sitt liv och åstadkomma det han har gjort i dagsläget. Olof däremot, han ser dig som ett lowlife om du inte kan flyga privatjet överallt och om du inte har hundra millar liggandes på golvet. Skillnaden på dessa människor är att en av de är stolt och överlycklig för att ha kunnat skaffa sig en familj och ha tillräckligt med pengar för att försörja dem så de kan leva gott medans den andra ser kvinnor som slavar/ objekt som kan köpas och tycker att alla som inte har minst 10 miljoner dollar är nobody’s. Jag vill även påpeka hur dessa människor har tjänat sina pengar, den ena har tjänat pengar på en knarkkungs namn som har mördat hundratusentals människor och satt ännu fler i stora skulder. Den andra har krigat sig upp i underhållnings branschen och blivit en av de största om inte den största mediaprofilen i Sverige. Vem är det egentligen som förtjänar respekt?
Olovsson
Olovsson 2 dagar sedan
Efter 42:00 , KLOCKRENT!
187
187 2 dagar sedan
Du lokal oxå du e riktig tung grabb du förtjänar detta hoppas din karriär går upp med vad du än vill bli💯
187
187 2 dagar sedan
Olof är ingen skoj han har planer som ingen annan i livet han e tunggg!!!
MrBang
MrBang 2 dagar sedan
OLOF K GUSTAFSSON e en riktig G vem fan e som han o bara swishar folk pengar straight G. Samt hans personlighet e helt sjuk vilken skön grabb.
alexhdravs
alexhdravs Dag sedan
Skön grabb wtf. Mina öron blöder avo höra hans röst..
michell göransson
michell göransson 2 dagar sedan
Låten i introt, när släpps den ? Eller har den redan släppts ? Mvh.
Mr db
Mr db 2 dagar sedan
Kan du inte lägga upp på sinners när du suger av olof???
cHaniii
cHaniii 2 dagar sedan
Skicka din introlåt mannen ;)
Honkencs
Honkencs 2 dagar sedan
Snackar pengar och flashar ett amex platinum 🤣
Skenet Shine
Skenet Shine 2 dagar sedan
Fett avundsjuk på folk med ekonomisk säkerhet men ogillar deras attityd när de flexa.. men kul att se folk såga Jocke
Robert ekman
Robert ekman 2 dagar sedan
Olof har precis köpt drottningholm slott av kungen
JokerM6
JokerM6 2 dagar sedan
Roligt att du bölar på instagram att Cluee har snott ditt content när du håller på med musik vars genre går ut på att ta (sno) andras content via samplingar. Ta fram en gitarr och försök sjung lite, egen melodi...klarar du av det????!!! Att prata i takt är inte dugg imponerande..speciellt när det kommer från en svensk liten pojke som dig som bryter värre än min farsa. Pinsamt. Gå och färga håret nu pojke
JokerM6
JokerM6 2 dagar sedan
@Reallokal Här har du något bra att sampla...din gamla granne från Rågsved/Högdalen (Legenden Pimme. Thåström) secycle.info/lift/video/m6-YuJeCnKlot4c Lycka till Kalle :)
JokerM6
JokerM6 2 dagar sedan
@Reallokal Jaså det gör dom? Nästan alla? Är det en killgissning eller faktiskt fakta du sitter på? Ja, Cher...du bölar om att folk "snor" ditt content (för att dom intervjuvar samma personer som dig, totalt skev inställning) medans du snor hennes sätt att "sjunga" på. AUTOTUNE! Hennes låt Do you believe in love after love introducerade populärmusiken (radio skit) för just AUTOTUNE!!!!! Tyckte om din intervju med Olof, du verkade vara en snälla kille. Du ser genuint snäll ut där. Men sen så började fasaden din rasa. Varför har du inte svarat Anjo? Du skriver och mer eller mindre hotar folk..och sen ursäktar du dig med(till Anjo) "om det inte är sant, så ber jag om ursäkt. Han visade upp skärmdumpar från eran chatt. Så du tror du kan säga vad fan du vill och sen be om ursäkt...Lär dig att ANDAS lite för fan innan du yttrar dina åsikter om folk. Du gör bara bort Kalle! Och har jag fel....så ber jag om ursäkt :)
Reallokal
Reallokal 2 dagar sedan
@JokerM6 autotune använder nästan alla artister, bevisar igen hur mycket du vet om musik. Cher?
JokerM6
JokerM6 2 dagar sedan
@Reallokal "Jag brukar aldrig sampla andras musik för det första"
JokerM6
JokerM6 2 dagar sedan
@Reallokal asså snälla...det var inte det jag skrev. Finns otroligt många talangfulla Hip-Hop artister där ute, du verkar inte vara en av dem Mr.Autotune (Cher kommer kontakta dig för att du snor hennes content) Läsförståelsen din är pinsam
jonathan kasin
jonathan kasin 2 dagar sedan
bra kamera
assassin
assassin 2 dagar sedan
du förkänar mer subs bror
Jessica Jungquist
Jessica Jungquist 2 dagar sedan
FAKE HAHAAHAAHAAHAHAA
Moa Dahlgren
Moa Dahlgren 2 dagar sedan
Jävla massa skryt 😡😡😡alla vil inte flacha
Moa Dahlgren
Moa Dahlgren 2 dagar sedan
Jocke bodde på gatan för 11 år sedan varför hakar ni upp er på jocke han gör ju rätt för sig å jobbar hårt 👍detta gör ni bara för att ! tråkigt gör rolig tv i stället
Calle Rasmusson
Calle Rasmusson 2 dagar sedan
Hahah vänta du säger att bra att Greta kan komma tillbaka till skolbänken och lära sig om hur miljön fungerar. Du säger att det är kossorna som är problemet. Varför tror du att det finns hundratals miljoner kossor? Jo, för att vi konsumerar kött osv... Hahha så puckat uttalande att jag döör, thats it mannen!
Lemonybridge
Lemonybridge 2 dagar sedan
fetaste kukmätar tävlingen med pengar asså, är pengar allt för dessa personer?
Folke Svensk
Folke Svensk 2 dagar sedan
Vart har han köpt vintermössan?
Emil Thiel
Emil Thiel 2 dagar sedan
Har han köpt din kanal för denna propaganda? 🤔
Startklar
Startklar 2 dagar sedan
Den som kallar sig själv för G och real, är inte det. Så enkelt är det, pengar gör en inte real.
Nisseek
Nisseek 2 dagar sedan
Vad heter låten i början ?
PongE1000
PongE1000 2 dagar sedan
Börjar bli uttjatat
Hilding Hallerberg
Hilding Hallerberg 2 dagar sedan
kärlek t dig o olof!
Z00M
Z00M 2 dagar sedan
sho bre va händish sådära min facking broder jao wallah
Reallokal
Reallokal 2 dagar sedan
Broooder
Anna Beck
Anna Beck 2 dagar sedan
Du är på riktigt största tönt här på youtube det kommer du inse om ett par år när du har växt upp..du kommer skämmas så mkt när du kollar tillbaka Kom ihåg mina ord
Reallokal
Reallokal 2 dagar sedan
@Anna Beck ahhh vänta och se.
Anna Beck
Anna Beck 2 dagar sedan
@Reallokal vänta o se bara
Reallokal
Reallokal 2 dagar sedan
Du har fel, varför skulle jag skämmas?
Noah Broksch
Noah Broksch 2 dagar sedan
Hahahahahahah
Briktu Lucy
Briktu Lucy 3 dagar sedan
⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Gud visade sin kärlek till oss genom att sända sin Son Jesus Kristus, som dog och uppstod från de döda för att ge oss evigt liv.* *Han lovade också att läka kroppen.* *(titta upp mot himlen och fråga honom))*
187
187 3 dagar sedan
Olof k Sveriges bästa influensa
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
hahah
Mio Johansson
Mio Johansson 3 dagar sedan
Fuck Olof alltså helt ärligt, han verkar vara helt skitzad och han har ju 0 respekt för folk.
jonas forsberg
jonas forsberg 3 dagar sedan
vad heter låten du kör i slutet ?! =)
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Det är en osläppt låt med mig som heter lighters 🙏
Pontus Ahlström
Pontus Ahlström 3 dagar sedan
Olof allt gott till dej! Du borde bli statsminister!!! Äntligen nån som säger sanningen!!:)
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
stet
stet 3 dagar sedan
Du måste fan fatta att ditt intro är helt fucked vad gäller ljud. Toppar så jävla hårt, gör ont i öronen. Du som musiker bör kunna något om ljud (tror man). Ta dig samma och fixa skiten.
stet
stet 2 dagar sedan
@Reallokal Det är 9dB skillnad mellan introt och talet i videon. Antar att du inte mixar dina egna låtar?
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Hur många guldskivor har du?
Jimmy Kvirre
Jimmy Kvirre 3 dagar sedan
4:21 aha men jocke har iaf körkort. #That's it mannen 😂👊
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Anton Saltykov
Anton Saltykov 3 dagar sedan
klart att folk inte vill lära sig språket när de får allt serverat. Lägenhet, pengar, mat på bordet varför borde de? De behöver inte lyfta ett finger utan allt bara kommer till de så länge de tar på sig offerkoftan. Känner folk som har bott i Sverige 20+ år och kan knappt prata svenska.
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Youtube Lallish
Youtube Lallish 3 dagar sedan
Gå in på Instagram: @dreshkooo Helt sjukt 😈😈😈😎
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
vasteras67
vasteras67 3 dagar sedan
Jag säger ba så här jag vart med i reallokals youtube sen början jag sett han från hans första video till nu och jag säger att han e äkta inte som andra fake youtubers han tar sig upp t toppen bara han är ej fake ba för hur han ändrar livsstil som youtuber än idag han e äkta mot sina fans
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
❤️❤️
vasteras67
vasteras67 3 dagar sedan
@Reallokal Broder ❤️
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Min fkn bror tung e du realone ❤️❤️❤️
Tony Pasma
Tony Pasma 3 dagar sedan
Hahaa
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
whatsUp
whatsUp 3 dagar sedan
Ja men jocke använder ju bara riktiga klockor hemma å fake ute hahah de va de dummaste jag hört va fan e de då för mening å ha äkta saker 😂
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
LegoAxel
LegoAxel 3 dagar sedan
Cluee gjorde nog det som en förr debatt innan den stora (alltså din).
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
LegoAxel
LegoAxel 3 dagar sedan
Asså like Olof tänker mest på pengar. Han borde tänka mer på vänskap, familj och that stuffs. Inte pengar pengar pengar!
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Robin Frosthed
Robin Frosthed 3 dagar sedan
Cancel
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Zenniit
Zenniit 3 dagar sedan
Då undrar jag varför det finns så många kossor? Är det inte för att mätta våra magar? Indirekt vårt fel!
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
K.O.D Clips
K.O.D Clips 3 dagar sedan
hahhah kung!
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Snotboogie
Snotboogie 3 dagar sedan
"Världens lyxigaste hotel, kosta 30 lax per natt" totalt bullshit, finns många som är mycket dyrare...
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Anna Samgard
Anna Samgard 3 dagar sedan
Olofs enda personlighet är ju att han har pengar 🤭
Anna Samgard
Anna Samgard 3 dagar sedan
@Reallokal du är jätte duktig!
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Snotboogie
Snotboogie 3 dagar sedan
Vad skönt att folk börjar inse att han är ett troll.
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
Nikhita Huttunen
Nikhita Huttunen 3 dagar sedan
1. vem som kan få ett amex platinum , jag som student får brev från amex 24/7 känns det som. 2. att äga namnrättigheter till någon annans produkt är inte något att skryta om. Jag kan när jag vill claima namnrättigheter till anfdras saker förutsatt att de själva inte redan äger dem. 2018 ansökte coin legal ltd om namnrättigheterna till bitcoin. november samma år skickade de riktiga ägarna in en claim på namnrättigheterna och dessa lämnades över 6 månader efter det då coin legal ltd inte svarade på kommuniceringsbrevet. namnrättigheterna skulle oavsett ha lämnats över till Craig Wright. Att coin legal ltd aldrig svarade på brevet är för att de vet att de inte har rätt till namnet.
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Tack för du kollar
ام الجود
ام الجود 3 dagar sedan
ص54ففرءغ
BELIKEALEX
BELIKEALEX 3 dagar sedan
Varför snackar han bara om pengar?
messiii leo
messiii leo 3 dagar sedan
I en intervju med dialogiskt säger han att farsan inte hade 500kr för att köpa en bil men att han var kommunal politiker tjänade han så dåligt att han inte ens har 500kr? Men han hade ett xbox hemma samtidigt
AberrS
AberrS 3 dagar sedan
Skulle vilja ha pengar av Olof
hide on zed
hide on zed 3 dagar sedan
DEN SOM GER MIG INTRO LÅT ÄR GULDVÄRD
tobias Nilsson
tobias Nilsson 3 dagar sedan
Om du håller i en intervju är väll hela poängen att du ska ställa jobbiga frågor till respektive? Du lallar bara bakom Olof. Det han säger gör du... syns så tydligt igenom. Väx upp, Stå för vad du gör. Fjant.
tobias Nilsson
tobias Nilsson 3 dagar sedan
@Reallokal Okej. Du "väljer" dina frågor själv. Absolut gör du det. Men när Clue väljer att fråga Olof om bevis. Var är dom? Hur är det med kompisen i Örebro? Han verkar inte direkt må dåligt eller vara fattig.
Reallokal
Reallokal 3 dagar sedan
Jag ställer mina frågar som jag vill. Ville inte göra en intervju som dom tidigare som gjorts för att jag faktiskt tror på mycket av det han säger. Det var en strategi som verkat funka då detta är hans mest sedda klipp någonsin på youtube på bara 1 vecka.
Anna Fredriksson
Anna Fredriksson 4 dagar sedan
VAD är det de ska debattera om?? Att jämföra bankkonton och smyckesskrin?? Det är ju inte debatt utan nåt de kan göra i sandlådan.
John Marston
John Marston Dag sedan
👏🏻 Big brain kallas det
addiiiiii
addiiiiii 4 dagar sedan
Vad heter låten i början av videon?
Ludvig Östensson
Ludvig Östensson 4 dagar sedan
Vill inte va jobbig men vad hände mellan dig och maria
Adam Lindfors
Adam Lindfors 4 dagar sedan
Jag förstår inte varför jocke skulle vilja göra en debatt med Olof. Olof kommer troligtvis bara sitta där och säga att han är rikare än Jocke och bete sig som en dryg tonåring
Reallokal
Reallokal 4 dagar sedan
Han borde inte tackat ja från början. Jag har aldrig försökt tvinga han.
Karl.HejHej
Karl.HejHej 4 dagar sedan
Äger bitcoin? Var tvungen att söka upp. Sökte på "the owner of bitcoin" och svaret var såklart inte "Olof K. Gustafsson" utan "Satoshi Nakamoto". Hahahaha
Reallokal
Reallokal 4 dagar sedan
Han säger inte att han äger bitcoin han säger att han köpt upp namnet bitcoin.
The Truth About the Escobar Folding Phone!
12:48
Marques Brownlee
visningar 8mn
part 2 : Molly Sandén to perform at the Oscars
2:59
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
Lever som "Orten"
10:04
Eliott Malhotra
visningar 182tn
Över Bordet #29 - Marcus Berggren
1:20:24
Tom & Petter
visningar 37tn
Lever en dag som Sveriges snålaste person
23:16
part 2 : Molly Sandén to perform at the Oscars
2:59
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
Lever som "Orten"
10:04
Eliott Malhotra
visningar 182tn
Inside India's COVID Hell
7:15
VICE News
visningar 1,8mn
IF I LAUGH, I GET CANCELLED
16:51
JJ Olatunji
visningar 6mn
Yasak Elma 109. Bölüm
1:54:30
Yasak Elma
visningar 1,1mn
DETTA KOMMER FÖRÄNDRA ALLT
20:07
Jasse
visningar 19tn
Lever som "Orten"
10:04
Eliott Malhotra
visningar 182tn