STATLIG DESINFORMATION
24:16
15 dagar sedan
SVERIGE-SAMTAL 4: Nyamko Sabuni
1:09:49
SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch
58:30
ÅRSKRÖNIKA 2020
16:41
4 månader sedan
Kommentarer
LEH
LEH 14 timmar sedan
Conquests... They Are Here To Rule Humanity! secycle.info/lift/video/cqq32cFng9Zu0oc
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 15 timmar sedan
Men nu hjälper inte det. För EU bestämmer 60 % av det som ligger på kommunens bord. Hur mycket är då kvar till statsministern? Just det dom har verkligen sålt ut oss alla.
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 15 timmar sedan
Detta problemet fanns inte innan Göran Persson, som såg att på den tiden skötte kommunerna ekonomin exemplariskt. Och det visste staten med Göran Persson.
torrace12
torrace12 18 timmar sedan
Det va länge sedan jag besäkte den här kanalen ochdet var roligt att göra ett återbesök Jag *hoppas att det bästa som kan hända händer och att logik goda principer och moral* byggda på klassiska västerländska värderingar snart styr vårt land och vårt folk igen
Thintrix 83
Thintrix 83 19 timmar sedan
väldigt lärorikt och bra innehåll. Men snälla tagga ner på alla jobbiga och gapiga mellanklipp från diverse populärkultur. Enormt störande. Tack!
Gabriel bik
Gabriel bik 21 timme sedan
Asså tål inte hur han pratar. Vf pratar han så?
Berth Ljunggren
Berth Ljunggren 22 timmar sedan
Miljöpartiet är en skam, inget dom gör är vettigt och allt är ideologi, deras miljöpolitik är ju super ineffektiv, nej hoppas dom åker ut i valet 2022, dom orsakar så mycket skada.
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 22 timmar sedan
I början av dina 4 valår sa du Stefan Löfven och höll dig till, att du inte sett det komma. Men nu efter 2 år har du sett det komma nu?
John
John 22 timmar sedan
Om det finns ett helvete, och jag hoppas att det gör det, då kommer det vara smockfullt av sossar och miljöpartister
Jonathan ALVEDALEN
Jonathan ALVEDALEN 22 timmar sedan
*Ingrid LOMFORS* Ingrid Marianne Lomfors, född 20 maj 1957 i Lundby församling i Göteborg, är en lömsk historieförvrängare. Hon är känd med en rad provokationer inom flyktingpolitik också. Ingrid Lomfors är utbildad (hjärntvättad) vid Hebrew university i Jerusalem, Hebrew College Boston. Påhitt arbete: Hon disputerade 1996 med avhandlingen Förlorad barndom - återvunnet liv: De judiska flyktingbarnen från Nazityskland, som handlar om de judiska barn som kom till Sverige med en så kallad Kindertransport strax före andra världskrigets utbrott. Åartiga bluff! År 2006 blev Lomfors docent i historia vid Göteborgs universitet. Genom korruptkraft, självklart! Lomfors är mest uppmärksammad för sin bok Blind fläck: minne och glömska kring svenska Röda korsets hjälpinsats i Nazityskland 1945 (2005), som ifrågasatte hjältebilden av Folke Bernadotte och insatsen med de vita bussarna. Det är stort förtal. Boken väckte stor debatt i Norge, Danmark och Sverige. Den låg till grund för journalisten Christian Catomeris TV-dokumentär De vita bussarnas okända resa. Programmet anmäldes till Granskningsnämnden för bristande opartiskhet och saklighet, men friades. Ingrid Lomfors var mellan 2000 och 2005 föreståndare för Grundtvig-institutet vid Göteborgs universitet. År 2005 utsågs hon till chef för Göteborgs stadsmuseum, en tjänst som hon tvingades lämna 2009. Hon blev 2011 kanslichef för den nyinrättade statliga institutionen Kulturbryggan. Under 2013 lämnade Lomfors Kulturbryggan för en ny tjänst som generalsekreterare vid Judiska församlingen i Stockholm. Hon har även varit skribent för bl.a. Göteborgs-Posten. Lomfors har också skrivit böckerna Breven från Hertha (1987) och När Sverige teg (1991), den senare tillsammans med Ingrid Segerstedt Wiberg. Remna rama historifördrivning, förtal och lögn. Klassiska judiska traditionen; visst! Regeringen utsåg henne den 18 december 2014 till chef för Forum för levande historia. Lomfors blev kritiserad för att under ett seminarium på konferensen Sverige Tillsammans 2016 ha påstått att det "inte finns någon inhemsk svensk kultur". Ingrid Lomfors är sedan 1984 gift med Anders Carlberg (född 1958), tidigare ordförande för Judiska församlingen i Göteborg. Även judar nämner henne “Den lömska tjuven.” Germanska ordspråk: Om du bygger något med lögn försvinner den genom tiden.
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt 23 timmar sedan
starka argument ger det hopp om ett bättre Sverige och Europa. Die Hoffnung stirbt zuletzt.
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson Dag sedan
Sannerligen, sannerligen säger jag er: - om jag inte förstår somaliska, afganska, arabiskan.... då blir jag en främling för den som talar. Precis tvärtemot regeringens påstådda utanförskap. Jag som svensk blir utanför.
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson Dag sedan
OM DU INTE KAN URSKILJA TONER ELLER SIGNALER. ELLER INTE ENS KAN URSKILJA DEM FRÅN VARANDRA. OCH OM SIGNALEN DU GER ÄR OTYDLIG, VEM GÖR SIG DÅ REDO FÖR STRID? OM DU VILL FRAMÅT? MEN. OM NI INTE FRAMBRINGAR MED BEGRIPLIGA ORD, VAD VI SVENSKAR SKA FÖRSTÅ NI MENAR OCH HUR NI POLITIKER TALAR TILL OSS. DÅ BLIR ERT TAL HELT I VÄDRET... I LUFTEN =INGEN NYTTA. MEN DET FINNS INGET LJUD SOM ÄR UTAN MENING. OCH OM JAG INTE FÖRSTÅR SPRÅKET, DÅ BLIR JAG EN FRÄMLING FÖR DEN SOM TALAR. ALLTSÅ RAKA MOTSATSEN TILL UTANFÖRSKAPET. JAG BLIR EN FRÄMLING FÖR DEN SOM TALAR SOMALISKA, ARABISKA OCH AFGANSKA. INTE DET SOM REGERINGSFOLKET SÄGER. LÖGNER LÖGNER LÖGNER.
Jesper Hägglund
Jesper Hägglund Dag sedan
Får hopp om livet när jag lyssnar på dessa herrar !
Kjell Larsson
Kjell Larsson Dag sedan
Jag är en väldigt väl utbildad soldat! Erkänd av svenskt försvar!
Kjell Larsson
Kjell Larsson Dag sedan
Ska jag vara en sån jävul MP?
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson Dag sedan
Inget fel på den, sluta jämföra. Följ lagen.
Simon_Claeson
Simon_Claeson Dag sedan
👍🏻👍🏻
Anders Ramberg
Anders Ramberg Dag sedan
Den här samtalsserien är riktigt bra.
T C
T C Dag sedan
Jag tror det finns mycket pengar att hämta i att stänga flygplatsen och slå upp bostäder där istället. Där folk är packade som sardiner. Se på Annedal till exempel. Det tillsammans med att dom inte vill att vi flyger överhuvudtaget.
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt 23 timmar sedan
slutförvar och en form av försäkring för ett haveri.
soiung toiue
soiung toiue Dag sedan
Så klockrent igen! Du träffar så rätt & med en pedagogik som tom de mest inbitna Miljöpartister borde hajja till på!
Mafa'estus Ram
Mafa'estus Ram 2 dagar sedan
Ursäkta mitt språk, Men du är så JÄVLA kristallklar ! Önska vi kunde klona dig och ha dig i varje skola. Tack Henrik för allt du gör och delar med dig av.
Viktor Lindberg
Viktor Lindberg 2 dagar sedan
Vad är det som gör kärnkraften olönsam idag? Effektskatten är väl avskaffad sedan 2018? Är det fördyrande och onödiga säkerhetskrav? Eller vad är det som idag 2021 gör att kärnkraften inte är lönsam?
soiung toiue
soiung toiue Dag sedan
Åt h-e med Miljöpartiet!!!
soezsoez
soezsoez 2 dagar sedan
är det inte bättre att inte tycka det är ok att köra full? eller inte ta emot alla kräk?...
soezsoez
soezsoez 2 dagar sedan
en flyktining i deras nnästa säkra närland som vi betalar kostar per dygn lika mycket som om dom lever i sverige i 3min <3 3min i sverige vs 1440min nära sitt hem...
kolim jone
kolim jone 2 dagar sedan
Sällan har ett parti med så få röster fått så mycket makt. Borde inte Miljöpartiet "flytta på sig" enligt Marxistisk teori, så att de stora partierna får ett rimligt inflytande?
Lars
Lars 2 dagar sedan
T,om tårtan som Helldén och Tovatt sopade i sig förvandlades till en GRÖN LÖGN.
Magnus Engström
Magnus Engström 2 dagar sedan
Miljöpartister är som vattenmeloner -- gröna på utsidan men röda inuti Efter Sovjets fall 1991 tyckte många kommunister att de skulle byta fot till miljön. Men de behöll grundtanken. Lögn och propaganda är standardmetoder...
Din termos i gryningen
Din termos i gryningen 2 dagar sedan
Är det inte bara inrikesflyg vid Bromma flygplats?
kolim jone
kolim jone 2 dagar sedan
Hur kan betala till Henrik Jönsson via PayPal?
Micael8000
Micael8000 2 dagar sedan
Briljant!
Peter Lindholm
Peter Lindholm 2 dagar sedan
F-n vad bra Henrik. Vad du än gör, fortsätt! Vi behöver det, världen behöver det!
Krister Pettersson
Krister Pettersson 2 dagar sedan
Lögner...DN- journalisten Anna -Maria Hagerfors sade inför en stor publik under temat "Etik i media", att "viktigare än att skriva sanning är att rida spärr mot högerkrafterna".
Benny Granström
Benny Granström 2 dagar sedan
Sverige, ett land i norden som aktivister och flummare har tagit över. Så sorgligt att det blev så.
Pär Dryselius
Pär Dryselius 2 dagar sedan
Kan inte sluta stirra på den ena kragsnibben som lever sitt eget liv. I övrigt sjukt bra som alltid :)
Thomas Nordin
Thomas Nordin 3 dagar sedan
Så staten mörkar verkligeten, fy faan❗❗
Pan
Pan 3 dagar sedan
Can someone subtitle this in English?
Dike Syn
Dike Syn 3 dagar sedan
secycle.info/lift/video/rXmW07VpjNKOlK0
HannuKaleviElo
HannuKaleviElo 3 dagar sedan
🤣👍👍👍🤣
Stefan Lund
Stefan Lund 3 dagar sedan
Vad gäller kärnkraften så är väl det ingen lögn? Lönsamheten påverkas av skatten, om skatten är motiverad är en annan sak, men den ska ju i alla fall täcka kostnad för slutförvar och en form av försäkring för ett haveri.
Marviv
Marviv 3 dagar sedan
Älskar dina videos. Bygger på fakta och känns ganska politiskt neutrala...önskar att media var som du! Fortsätt med det du gör!
Agustín Durquet
Agustín Durquet 3 dagar sedan
Amazing video, oustanding usage of English and manages to set in a brief and organized way trascendental facts about Swedish Economic and Policital History. And is even brief & clear. Cheers!
siwert hjalmarsson
siwert hjalmarsson 3 dagar sedan
Enligt mig, Sveriges bästa första maj tal jag hört.
Carl-Gunnar Hillefors
Carl-Gunnar Hillefors 3 dagar sedan
LENIN LÄR HA MYNTAT UTTRYCKET "NYTTIGA IDIOTER" - VAD HAN NU AVSÅG MED DETTA! DE, VILKA VÅGAR STÅ UPP MOT S O DESS FLOSKLER, FÖRKLARAS DÄRFÖR ENLIGT DEN TEORIN SOM LENIN AVSÅG! EN ANNAN ONYTTIG IDIOT! очередной бесполезный идиот!
Göran Svensson
Göran Svensson 3 dagar sedan
Åt h-e med Miljöpartiet!!!
Oskar Fridsell
Oskar Fridsell 3 dagar sedan
Idag stod det ju klart att den inte skulle läggas bed
R. G
R. G 3 dagar sedan
Miljöpartiets ledning är läskiga.
Miloslav Patocka
Miloslav Patocka 3 dagar sedan
Hur kan betala till Henrik Jönsson via PayPal?
Torbjörn Krantz
Torbjörn Krantz 3 dagar sedan
Bo Bylund (byfåne) är förfan mytoman. Det finns väll inte någon som tror på mp
Torbjörn Krantz
Torbjörn Krantz 3 dagar sedan
Bo
Allan Svensson
Allan Svensson 3 dagar sedan
Effektskatten är väl borta sedan energiöverenskommelsen? Det syns på energiskatten på elektrisk kraft som hoppade upp i samband med att den försvann.
nilsou
nilsou 3 dagar sedan
Jan Emanuel - mannen med flosklerna.
King ́s Trail
King ́s Trail 3 dagar sedan
om MP fick bestämma så skulle vi gå tillbaks till häst o vagn
Ivan Riumkin
Ivan Riumkin 3 dagar sedan
Äntligen, hittade jag en libertariansk youtube kanal på svenska. Trodde inte att det existerade
Micke Lejon
Micke Lejon 3 dagar sedan
Miljöpartiet är direkt farligt för Sveriges utveckling Ett extremt extremistiskt parti
jojjeist
jojjeist 3 dagar sedan
Algo comment
Jesper Fransson
Jesper Fransson 4 dagar sedan
Jag haver ytterst svårt att begripa hur det kan komma sig, att miljö och klimatkrisen skulle vara att betrakta som "ytterst tveksamma grunder" för nedläggning av ekonomiskt osunda etablissemang.
Ricard Hovbrandt
Ricard Hovbrandt 4 dagar sedan
De saknas 90 miljarder för att egentligen kunna säkra framtiden för äldre människor, så att dem/vi överhuvudtaget ska ha tak över huvudet. Nu lånar vi ut 150 miljarder, hur fan tänker dem. Denna regering vi har nu är rent av livsfarlig, sjuka, maktgalna jävla tokstållar.
Kalle Blomkvist
Kalle Blomkvist 4 dagar sedan
Gällande Stenevi och makt; i offentlig/politisk kontext är det väl ganska sant att säga att makt är ett nollsummespel? Det uppkommer väl (helt) nya ministerposter ibland, men oftast när antalet ministrar ökar är det väl snarare just en fördelning av makt över vissa område till en nyskapad ministerpost, som tidigare legat under något annat departement. Helt nya maktbefattningar över områden som tidigare ej existerat bör väl rimligen vara ganska sällsynt även om det sker ibland. Inom näringslivet är det ju så klart inte sant, i synnerhet inom en enskild organisation är det helt uppenbart falskt. Svårt av klippen att avgöra med säkerhet vilken kontext Stenevi syftar på, men man får ju intryck av att hon talar om makt i samhället generellt, såväl offentligt som privat.
Migge Mogge. du är BÄST. Lennart
Migge Mogge. du är BÄST. Lennart 4 dagar sedan
FLYG Bomba Flykting förlläggning Sverige i dag Tack
futureinventor
futureinventor 4 dagar sedan
Koldioxid? Är inte all skit och gift i vår omgivning och mat något att bry sig om. Kanske är klimat frågor som handlar om koldioxid en distraktion? Tror någon att vårt jordbruk som producerar undermåliga livsmedel, mineral tapp på 50% minst, och har gjort åkermark till sjöbottnar, vatten rinner av inte igenom. Att förändra detta ohållbara har motarbetats. Minskad mineralnytta i våra livsmedel har försämrat vårt immunsystem. Pandemi begreppet har förändrats för att möjliggöra mass injicering av ett DNA preparat. Sanningen lyser fram ur spränghålen i Estonias skrov.
Tor Henriksson
Tor Henriksson 4 dagar sedan
Vill du att jag ska fylla på med information?
nieooj gotoy
nieooj gotoy 4 dagar sedan
”Gröna lögner - Nej tack” Den T-tröjan hade jag köpt direkt! Bra som vanligt Henrik, tack!
Beefy Beings
Beefy Beings 4 dagar sedan
Någon som vet varför jag inte får aviseringar om Henriks videos, trots att jag ställt in det? Bra video Henrik!
Jonas Jonsson
Jonas Jonsson 4 dagar sedan
År efter år med symbolpolitik från MP´s sida, man kan ju bara hoppas att de inte når riksdagsspärren nästa val.
Jonas Eilertsen
Jonas Eilertsen 4 dagar sedan
Om dom är så kassa, vad gör de andra partierna för att lösa planetens framtid? Vi har på mindre än 100 år omvandlat mycket av naturen till vägar, kalhyggen, jordbruksmark utan biodiversitet och tagit bort våtmarker. Vi släpper ut mängder av gifter. Vi fiskar ut haven och skjuter djur till nästan utrotning. Vi släpper ut växthusgaser så att monsunregn och jetströmmar, mha av global uppvärmning, ändrar klimatet. Var och en av dessa stressorer kan nog vi och kanske natur och djur anpassa oss till. Men jag tror att alla dessa faktorer tillsammans stressar på de flesta ekosystemen och gör att dom försvagas eller kollapsar. Det är nog därför 1 miljon djurarter är utrotningshotade (5-20 miljoner finns på jorden). Inte nog med det, vi människor är ju beroende av de tjänster ekosystemen ger oss i form av mat (mha av bla pollinerande insekter), rent vatten, trä, mediciner, rekreation osv. Dessa resurser sinar hela tiden. Försvinner resurserna blir det kamp om dem och vi får krig och elände. Vi lever just nu bättre än någonsin och det tack vare planeten. Denna välfärd kommer försvinna om vi inte lever hållbart. Vi är ursprungligen en art som levt i samklang med naturen. Nu är vi avskärmade och bara tar utan att ge tillbaka. Känner själv att det inte känns rätt. Att lösa det kan nog göras på otaliga sätt. Vi är ju olika och därför kanske vi har olika lösningar. Låt alla partier lösa det på sitt sätt? Låt planetens framtid vara prio nummer 1!
Jonas Jonsson
Jonas Jonsson 4 dagar sedan
Kan jag ju bara hoppats att riksledamöterna ser detta och tar åt sig
Jonas N
Jonas N 4 dagar sedan
J*vla landsförrädare!! Sozzar följer planen fullt ut med att byta ut befolkningen, kallas även för folkmord!! Frihetsberöva dessa as till politiker som kört landet i botten! Hur i helvete får man sitta och ljuga ostraffat som sozzar gör?
Anders Folke
Anders Folke 4 dagar sedan
Tänk att marknadsekonomi är så viktig för vissa just när det gäller energiproduktion. Ett område där detta resonemang inte alls passar. Tvärtom egentligen - industrin kräver massor av energi, hela tiden och av högsta kvalitet. Man kan jämföra med vatten eller annan basal infrastruktur. Det krävs överskott, reserver och redundans. Året om, dygnet runt. En uppgift för staten (liksom säkerhet och medborgarnas trygghet... sjukvård... utbildning...). Sluta lek med Sverige!
nieooj gotoy
nieooj gotoy 4 dagar sedan
DU KAN EJ FLYGA / BARA VI NOMENCLATURA ELIT / VANLIG SVENSSON EJ
Svindlarn89
Svindlarn89 4 dagar sedan
Hahaha 40 tummar ner? Hur är det ens möjligt haha?. Fantastisk jobb Henrik! Glad för att du står upp och säger ifrån!
Zagartomir
Zagartomir 4 dagar sedan
Vad är en klimatförnekare? Att det inte finns klimat?
Anders Gullberg
Anders Gullberg 4 dagar sedan
En sak som ni måste tänka på...att miljöaktivister såväl som MP har inte alls gröna fingrar som ni tror. Dom är även miljöbovar och bidrar även till industriproduktion vilket leder till ökad miljöförstöring. Sensmoralen...deras miljöpolitiken luktar ko-gödsel.
Michael T
Michael T 4 dagar sedan
Bra som vanligt! Det är dags att skippa de offentliga mellanstegen och sätta in välfärden direkt på medborgarnas bankkonto? Det är dags att införa frihetsreformen UBI! Det får vara slut på statens och kapitalets förtryck av medborgarna.
Carl-Åke Utterström
Carl-Åke Utterström 4 dagar sedan
För 200 miljarder kan vi bygga två stycken 1 000 MW:s kärnkraftverk som tillsammans avger 15 TWh. 3 500 vindkraftverk om 7 000 MW avger 17 TWh eller i klass med kärnkraft inklusive eventuella lagringsmöjlighet. Om kärnkraft och vindkraft skulle kosta lika mycket per vindkraftverk så får varje verk kosta 16.7 miljoner eftersom vindkraften måste nybyggas minst tre gånger men då snittstorleken är 2 MW så kommer varje vindkraftverks verkliga kostnad att vara 30 miljoner. Svensk Vindenergi bekräftar att nybyggnad vindkraft är 15 miljoner per MW. KÄRNKRAFT ÄR BILLIGARE ÄN VINDKRAFTEN. Det är ren lögn att kärnkraften är dyr.
Bandsmen
Bandsmen 4 dagar sedan
Här får du en algoritm-kommentar. Hoppas den hjälper.
mekstro
mekstro 4 dagar sedan
MP ägnar sig åt patologisk lögnsamhet :) MPs avtryck i historien = en fis i rymden, men jädrar vad det stank...
The Procrastinator
The Procrastinator 4 dagar sedan
Märtas ögon säger allt. Ren ondska i dem.
Johan Hallberg
Johan Hallberg 4 dagar sedan
Vilket slöseri. Men det är på senare år? Har vi inte haft bättre styre innan? Tex statlig skola, en järnväg som var enhetligt statlig tex?
johan nyström
johan nyström 4 dagar sedan
Jag har en teori om att de kvinnliga auktoriteterna är uppvuxna med att leka med dockhus och att styra och ställa med sina dockor och inredningen. Feminister samt auktoritära kvinnor är präglade på att styra döda ting så att "dockhuset" blir såsom de själva vill. Annie Lööf ett exempel.
joakim waern
joakim waern 4 dagar sedan
Tack till ännu en väldigt bra video. Många av de missförhållanden och galenskaper som du belyser grundar sig någonstans i samma drivkrafter känns det som. Lögner, hjärntvätt, önsketänkande och apati...
Jakob Larsson
Jakob Larsson 4 dagar sedan
Härligt att dina analyser nått ända in i Riksdagen! Dina mycket grundliga och träffsäkra inspel i samhällsdebatten kommer klä av många politiker framöver.